750 grammes
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13 novembre 2013 3 13 /11 /novembre /2013 14:54

Apple caramel pound cake/Quatre-quarts aux pommes et caramel
Hello, This recipe from my mother combines two of my favorite tastes."Apple and caramel" Thanks Mom! for this sweet memory ! ""La recette en français plus bas"" S ervings 6 1 Green Apple (Granny-Smith) 1 Red Apple (Fuji) 2 Eggs at room temperature 7 tbsp....
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Published by Nawel.B - dans L’heure du goûter
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29 octobre 2013 2 29 /10 /octobre /2013 15:04

Gratin of butternut squash with Parmesan and nutmeg
Hello, Simple dish! But absolutely delicious! This gratin is flavored deliciously with the right amount of nutmeg! "La recette en Français plus bas" Servings 4 1 medium (butternut squash (peeled, seeded and cut into cubes). (Net Wt. 20.oz) 1 cup heavy...
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Published by Nawel.B - dans Les plats made in US
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21 octobre 2013 1 21 /10 /octobre /2013 20:57

Beet dip with fresh goat cheese and pistachios/Dip de betteraves...
Hello, This Beet dip couldn't be simpler! The combination of beets, goat cheese and pistachios makes this dip hard to resist! "La recette en Français plus bas" Makes 1 cup 3 small uncooked whole beets 1 small shallot 1 small garlic clove 1tbsp. fresh...
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Published by Nawel.B - dans Bouchées et autres pour l'apéro
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16 octobre 2013 3 16 /10 /octobre /2013 14:33

Parmesan breadsticks/Gressins au parmesan
Hello, My family really enjoys these breadsticks. It's so quick and easy to make, with just a few ingredients… ''La recette en Français plus bas'' 1/2 French bread baguette Olive oil Fresh grated Parmesan cheese (approximately 6tbsp.) Preheat oven to...
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Published by Nawel.B - dans Bouchées et autres pour l'apéro
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8 octobre 2013 2 08 /10 /octobre /2013 16:53

Apple banana and caramel with pecan crumble
Hello, I wanted to revive one of my childhood memories with this warm dessert for cool nights. An Apple crumble which nicely completes a fall dinner! ""La recette en français plus bas"" 4-5 Servings 1,5 tbsp. unsalted butter 3 apples (variety of your...
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Published by Nawel - dans les desserts
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3 octobre 2013 4 03 /10 /octobre /2013 19:06

New York cheesecake
Hello, With dense and creamy texture in the same time, rich and slightly lemony! You won’t resist it… "" La recette en Français plus bas"" Servings 8 For the crust 2 cups of graham cracker crumbs 1/2 cup melted unsalted butter 1.5 tablespoon sugar For...
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Published by Nawel - dans Cheesecakes
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30 septembre 2013 1 30 /09 /septembre /2013 17:08

Sunny-side up pepper toast / Tartine façon basquaise œufs au plat
Hello, To celebrate fall, what's more enjoyable than a dish full of favors and colors? I offer you a toast easy to make for brunch, lunch, or dinner. Up to you! "" La recette en Francais plus bas"" ! Servings 4 3 tablespoons extra-virgin olive oil 3 bell...
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Published by Nawel - dans Les entrées
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23 septembre 2013 1 23 /09 /septembre /2013 00:35

Pears cinnamon Clafoutis with sweet red wine sauce
Hello, The clafoutis is a French desert, from the Limousin. The classic clafoutis is made with fresh Unpitted cherries. Today my proposition is a variation of the clafoutis. ( with delicious pears and ...) "" La recette en Francais plus bas"" ! 4-5 servings...
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Published by Nawel - dans les desserts
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13 septembre 2013 5 13 /09 /septembre /2013 20:38

Cookies with sea salt / Biscuits au sel de mer
Hello, Are you ready to travel in my kitchen? So open the door and come on it! You guys are most welcome! Tasty cookies that melt in your mouth!!! So, bake up a batch and share with your friends and your family. "" La recette en Francais plus bas"" !...
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Published by Nawel - dans L’heure du goûter
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6 septembre 2013 5 06 /09 /septembre /2013 22:50

A déguster avec les yeux
Hello, To announce my comeback (very soon), I offer you a small gourmet tasting Have a nice weekend Bonjour, Pour vous annoncer mon retour (très proche), je vous offre une petite dégustation gourmande Bon weekend
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Published by Nawel - dans Mes videos
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  • : Jeux d’épices & saveurs variées
  • : While entering my culinary world, you can travel through my recipes every day, with friends or for special occasions Colorful dishes or spicy scented; nothing like the smell and to awaken the taste buds /// En entrant dans mon univers culinaire, vous pourrez voyager à travers mes recettes saines, épicées et créatives de tous les jours, en famille, entre amis ou pour les grandes occasions.
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Découvrir, accommoder et mélanger différentes saveurs est ma passion.
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