Hello,
This Beet dip couldn't be simpler! The combination of beets, goat cheese and pistachios makes this dip hard to resist!
"La recette en Français plus bas"
Makes 1 cup
3 small uncooked whole beets
1 small shallot
1 small garlic clove
1tbsp. fresh goat cheese
1 tbsp. lemon juice
1 tbsp. walnut oil
Salt and ground black pepper
2 tbsp. chopped salted pistachios and 1 tbsp. crumbled goat cheese for garnish
Preheat the oven to 375°F. Rinse the beets. Wrap completely in aluminum foil and place in the oven. Roast until tender about 1 to 1 1/2 hours. Remove from the oven and let cool.
Peel the beets and cut into wedges.
In a food processor, combine shallot, garlic, goat cheese, lemon and beets. Pulse until blended. Add walnuts oil, season with salt and ground black pepper and pulse until combine.
Pour beets dip into bowl, Sprinkle with pistachios and goat cheese. Serve with parmesan bred sticks.
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Dip de betteraves au fromage de chèvre frais et pistaches
Bonjour,
On ne peut pas faire plus simple! Le mariage de la betterave, du fromage de chèvre et des pistaches, font que ce dip soit irrésistible !
Pour 1 bol
3 petites betteraves crues
1 petite échalote
1 gousse d'ail
1 CS de chèvre frais
1 CS de jus de citron
1 CS d'huile de noix
Sel et poivre fraîchement moulu
2 CS de pistaches salées concassées et 1 CS de chèvre frais émietté pour la finition
Préchauffez le four à 190 C.
Lavez les betteraves. Les envelopper dans du papier aluminium. Mettre au four puis laissez cuire 1h00 à 1h30. Sortez les betteraves du four et laissez refroidir complètement.
Pelez les betteraves, coupez-les grossièrement.
Dans votre robot culinaire, mettre l'échalote, l'ail, le fromage de chèvre frais, le jus de citron et les betteraves. Mixez jusqu'à ce que le mélange soit homogène.
Ajoutez l'huile de noix, salez et poivrez puis mixez à nouveau.
Rectifiez l'assaisonnement si nécessaire. Mettre la préparation dans un bol.
Parsemez de pistache concassées et de chèvre frais.
Servir avec les gressins au parmesan.
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